WEBSHOP NEWS GALLERY                                                            CARS LINKS CONTACT
2015-11-16 Openingstijden / Opening Hours
De afhaalbalie is op dinsdag t/m donderdag geopend van 13:30-17:00, bel even als je langs wilt komen om teleurstelling te voorkomen.
Buiten deze tijden alleen op afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0341-355979 op:
Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 - 12:30 en van 13:30 - 17:00--------------------------------------------------------


The warehouse counter is open from Tuesday thru Thursday from 13:30-17:00, please call ahead to make sure we are available.
Outside these hours on appointment only.

You can contact us by telephone on 0031-341-355979 on
Tuesday through Friday 10:00 - 12:30 and 13:30 - 17:00.


Photobucket
**************************************
2015-10-19 Aluminium Radiators van Champion
Adams Classic Cars is de importeur / distributeur voor aluminium radiateurs van Champion Cooling Systems.

Naast de radiateurs voor de klassieke Ford Mustang kunnen wij ook passende radiateurs leveren voor andere Ford modellen, en ook voor nagenoeg alle modellen van General Motors (Chevrolet, Buick, Oldsmobile, Pontiac etc.), Chrysler (Dodge, Jeep ea.) en nog veel meer merken.

Bel of email ons voor meer informatie.
 photo 379_white_diagram_champion_zps1aa6e1f6.jpg
2015-06-15 The System Speakers
 photo system1_zpsc5wpvp3b.jpg

The System solves the age old problem of where to put speakers in classics, customs and streetrods. The System allows you to keep the integrity of your vehicle intact yet enjoy quality sound like many of us have in our new cars.
Satellite speakers look like AC vents and can be mounted under the dash, on the kickpanels or even the back package tray.
The woofer is optimally mounted under the seat but can be mounted in the trunk if space requires it.
Flat active aluminum subwoofer enclosure with 8inch woofer plus 2-channel amplifier. Two 3inch mid-tweeter satellite speakers in
die cast metal housings. RCA or speaker level input (2 channel). Built in adjustments include separate gain control for 2 channel amp and subwoofer, high pass filter for satellites, subsonic filter bass boost and low pass filter for the subwoofer. Has auto power on if using speaker level inputs. Amplifier installation kit included.
Amplifier power: 150 watt subwoofer / 2x50 watt mid / tweeter.

Now available in our webshop (Audio section)
2014-06-10 Wijziging openingstijden afhaalbalie
Met ingang van 16 juni a.s. zullen de openingstijden van Adams Classic Cars wijzigen. Adriana Adams zal dan het bedrijf verlaten en weer gaan werken in haar oude vakgebied.

De openingstijden van de afhaalbalie wijzigen als volgt:
Dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30-17.00 uur

Voor een snelle doorloop aan de balie willen we u vragen om zoveel mogelijk via de website te bestellen. Bij vooruitbetaling wordt alles voor u klaargelegd waardoor bij afhaling de wachttijd tot een minimum wordt beperkt.

Als u uw bestelling komt afhalen raadpleeg dan de website voor afwijkende openingstijden, om teleurstelling te voorkomen.

Bestellingen welke via de email zijn geplaatst, in plaats van via de website, kunnen vertraging oplopen in verband met extra verwerkingstijd.

Telefonisch en via de email blijven we bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur.
****
2014-02-08 Technische Middag TMCN
Technische dag!

Op 5 april wordt er door de T.M.C.N (Team Mustang Center Nederland) een technische middag georganiseerd bij Adams Classic Cars voor T.M.C.N. leden.

Deze middag zal in het teken staan van hoe het (laten) voorzien van je auto van een anti-roest behandeling.

De middag zal starten om 13:00 uur bij Adams Classic Cars aan de Handelsweg 13 in Putten. De middag eindigt om 17:00 uur.
Indien je aanwezig wilt zijn, dan moet je jezelf daarvoor aanmelden. We hopen je daar te zien!

Om je aan te melden, en voor meer informatie over de Nederlandse Ford Mustang club, zie volgende link:

http://fordmustangclub.nl/
2014-02-07 Retrosound Newport 1.5"DIN Radio
Binnenkort verwacht:

De RetroSound® Newport is een direct-fit oplossing voor GM, Chrysler, Ford and Jeep modellen met 1.5 DIN dash openingen.

Deze radio ziet eruit als de originele radio maar biedt de meest moderne opties zoals "Made-For-iPod® interface", ingebouwde Bluetooth® mogelijheid, dubbeleUSB poorten en twee Aux-In aansluitingen voor draagbare apparatuur.

Tot nu toe was het alleen mogelijk om een standaard DIN radio te monteren in deze auto's, iets wat er doorgaans niet mooi uitzag. De Newport lijkt heel erg op de originele radio. Hij heeft twee kleuren verlichting (Oranje of Groen) en achtergrond verlichting. De Newport heeft een 4x 25 watts versterker plus een voor- en achter- RCA uitgangen voor externe versterkers en sub-woofers.

Een model-specifieke kit wordt met de bestelling meegeleverd.

Bij bestelling graag Merk, Model en bouwjaar vermelden in de commentaar-box.

B photo Newport1_zps706a0bda.jpg
2013-10-01 Retourneren van Artikelen
Het komt soms voor dat een artikel retour gezonden moet worden. Aangezien de hoeveelheid orders die wij verwerken enorm is toegenomen, en daarmee ook het aantal retouren maken wij vanaf heden gebruik van het retour formulier.

Deze dient volledig ingevuld toegevoegd te worden aan de retourzending.

Op de Informatie pagina, onder "Bestel- en Leveringsvoorwaarden" staat onder punt 6 beschreven hoe het retourneren in zijn werk gaat en kan het formulier gedownload worden. Het formulier wordt ook met nieuwe bestellingen meegestuurd.

Retouren zonder (volledig ingevuld) formulier worden niet in behandeling genomen!
2012-12-07 (Restauratie) Project Plan.
(Restauratie) Project Plan.

Adams Classic Cars heeft veel klanten die met een (deel) restauratie van een auto bezig zijn of gaan. Zij hebben veel onderdelen nodig en vragen daarom regelmatig of ze korting kunnen krijgen.
Deze korting is mogelijk, maar is afhankelijk van het totale orderbedrag. Aangezien het aan het begin van een project niet duidelijk is wat er allemaal nodig is, kan hierdoor moeilijk een inschatting worden gemaakt van het totale bedrag.

Om een oplossing te bieden voor dit probleem bieden we voor deze klanten vanaf nu het “(Restauratie) Project Plan” aan waarbij kortingen kunnen oplopen tot 20%!

Het komt erop neer dat je bij ons aangeeft met een restauratie project te gaan starten (of bezig bent) en wat je verwachtingen zijn.
Tijdens het project houden wij bij voor welk bedrag je bij ons aan onderdelen hebt gekocht. Als je denkt dat je voor het project nagenoeg alle onderdelen hebt gekocht laat je ons dat weten. Aan de hand van het reeds bestelde bedrag wordt een korting bepaald en uitgekeerd in de vorm van onderdelen op je laatste bestelling(en). Uitgaand van enkele recente afgeronde projecten kan dit oplopen tot boven de €1000,00!

De “Project Plan” regels:
• Het “Project Plan” korting geldt alleen voor die orders die geplaatst zijn nadat aangegeven is dat het project is gestart.
• Lopende het “Project Plan” wordt geen korting verstrekt.
• Er dient minimaal eens per kalenderjaar een aankoop te worden gedaan van onderdelen t.b.v. het project om het “Project Plan” te continueren. Indien hier niet aan voldaan wordt vervalt deze overeenkomst en ook de opgebouwde korting. Een kalenderjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
• Aanbiedingen en producten waar al een korting op gegeven is [Speciale Aanbiedingen ed.] worden niet meegenomen in het totaalbedrag.
• De klant bepaalt wanneer het “Project Plan” het einde nadert en geeft dit dan aan Adams Classic Cars aan.
• De uiteindelijke korting wordt uitsluitend uitgekeerd in onderdelen (enige planning is vereist aangezien de korting hoog kan zijn).
• De korting vervalt 12 maanden op de datum nadat aangegeven is dat het project is beëindigd. Binnen deze termijn kan geen nieuw Project Plan worden gestart.
• Bestellingen geplaatst binnen 12 maanden nadat aangegeven is dat het project ten einde is, en nadat de korting-uitkering is verrekend, krijgen een korting van 5%, indien er een korting is opgebouwd van ten minste 15%.

De “Project Plan” korting staffel is als volgt:
€500-€2.000: korting 5%
€2.001-€3.500 10%
€3.501-€5.000 12,5%
€5.001-€7.500 15%
€7.501-€10.000 17,5%
€10.001 en meer 20%
(Prijzen inclusief BTW).


Geďnteresseerd? Bel of email voor meer informatie (0341 355979 / info@adamscc.nl).

Photobucket
2012-08-29 Update Showroom
Af en toe moet je wat nieuws, vandaar dat we de ontvangstruimte hebben aangepast en hebben voorzien van een gezellige kofiehoek, waar onze klanten een kopje koffie of thee kunnen drinken.

Uploaded from the Photobucket iPad App
2012-03-24 Adam's Polishes
Sinds kort verkopen wij de auto onderhoud artikelen van Adam's Polishes.

Adam's Polishes heeft een ruim assortiment, car wax, sealants, dressings, cleaners, en polishes.
Adam's Polishes staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn geen massa productie, maar ieder product is zorgvuldig samengesteld met een mix van hoogwaardige polymeren en waxen.


Photobucket
2011-11-01 Rubber Materiaal / Weatherstriping
Voor veel auto's zijn nieuwe rubbers niet meer te verkrijgen. Bij Adams Classic Cars hebben we een ruime selectie universele rubbers, raamsnorren, spatbord bies, raamlopers etc. Deze kun je vinden in de categorie "Algemene Restauratie Onderdelen" in onze webshop.
Tevens vind je daar ruitenwisserbladen/armen, 6V en 12V lampen, Ouderwets (met stof omwikkeld) draad en nog veel meer.

================================

For many classic cars weatherstriping is not available new. At Adams Classic Cars we offer a large selection of universal rubbers, belt lines, window channel, fender welt etc. You can find these in our web-shop in the categorie "General Restauration Parts".
Here you can also find wiperblades/arms, 6V en 12V lamp-bulbs, electrical wire with cloth isolation en lots more.


Photobucket
2011-03-10 Facebook
Wij zijn ook te vinden op Facebook, waar we nieuwe producten, aanbiedingen en foto's en video's van klassiekers zullen plaatsen.

Wij nodigen onze klanten uit om ook foto's te plaatsen van hun klassieker.

Door op het Facebook logo op de hoofdpagina van de webshop te klikken ga je naar onze pagina.
2010-07-01 Morgan's & Phillip's Clothing
De accessoires afdeling is uitgebreid met T-Shirts van Morgan's & Phillip's (M&P).

M&P ontwerpen en produceren in eigen beheer unieke kleding en toebehoren die verband houden met auto's, motoren en reizen.

M&P heeft een licentie van Shelby gekregen om Shelby logo's te gebruiken in de ontwerpen.

De productie van de M&P artikelen vindt plaats in de USA.

De M&P artikelen zijn te vinden in de Adams Classic Cars webshop onder "Accessoires (persoonlijk) / Kleding".

Nog niet alles uit het assortiment is op onze website te vinden maar wel op de M&P website www.morgansandphillips.net.

Zie je daar een item dat je graag zou willen bestellen dan kan dat via email of telefoon.

Photobucket
2010-05-17 Silver Dealer van Scott Drake
Adams Classic Cars groeit gestaag en dat ziet Scott Drake ook aan de hand van de hoeveelheid, bij hen, ingekochte onderdelen.

Vorig jaar heeft Adams Classic Cars de status "Silver Dealer" behaald.

Dit is natuurlijk alleen mogelijk dankzij mijn klanten, die ik bij deze hartelijk wil bedanken.

Photobucket
2009-09-28 AMK Products
Adams Classic Cars is dealer geworden voor AMK Products. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend om de vele soorten bevestigingsmateriaal die zij leveren, veelal concourse correct voor Ford (Mustangs) Chevrolet en Chrysler.

Voor vele modellen en jaargangen zijn kits samengesteld zodat bij een restauratie niet meer gezocht hoeft te worden naar die ene (verroeste) bout.

Adams Classic Cars heeft al een hoeveelheid veel voorkomende kits en losse bouten en moeren op voorraad voor de Mustang. Deze zijn te vinden onder "Montage Materiaal".

Zoekt u een specifieke bout, moer, ring, klem etc, neemt u dan contact met ons op.


Photobucket

Photobucket
2009-09-11 Foto's van de nieuwe Adams Classic Cars
De laatste weken hebben we de verkoop hoek wat verfraait waarbij we het assortiment hebben uitgebreid met Meguiar's poetsmiddelen en diverse onderhouds middelen.

Hieronder een foto impressie:

Entree / Verkoopbalie
Overzicht entree4

Overzicht entree2

2e hands en verbruik2

Olie en 2ehands

Balie links

Balie rechts

Showrek

Balie1

Mijn uitzicht
Achter de balie

Kantoor
Kantoor

Overzicht
Hal van boven 2

Hal van boven1

Bumperstellingen
Bumpers2

Plaatwerkstellingen
Plaatwerk

Rubber stelling
Rubberrek
2009-08-01 Retro Sound radio´s
Adams Classic Cars is dealer geworden van Retro Sound radio´s.

De Retro Sound Model One radio is gemaakt om de aan de wens van de klassieker liefhebber te voldoen: een radio die het klassieke uiterlijk van het dashboard, maar met de moderne mogelijkheden van vandaag. Dit is een baanbrekende radio met vele montage mogelijkheden door het "InfiniMount" as/steun systeem, op achterzijde gemonteerde USB input voor MP3/WMA digital file playback van een USB-memory stick(geen ipod nodig!).
Daarnaast een Aux In aan de voor- en achterzijde waarmee elk apparaat met een koptelefoon uitgang aangesloten kan worden. Een infra rode afstandbediening wordt meegeleverd, een optioneel "infra rood oog" met een kabel van 94" (+2m) maakt het mogelijk de radio verborgen te monteren.

Voor vele auto merken / modellen, zowel Amerikaanse als Europese, zijn frontjes met knoppen beschikbaar.

Zie voor meer info de Car Audio categorie in de webshop of bel/email ons.

Binnenkort vindt u hier ook de speakers en andere audio toebehoren voor de klassieker.

Retro Sound Model One in een Camaro Dash:

Photobucket
2009-05-14 Verhuizing, deel 3
De verhuizing is nog steeds in volle gang. Alle Rubbers, T-A- en B-Ford onderdelen zijn op hun nieuwe plek terechtgekomen en de komende dagen zal ook de Mustang afdeling de overtocht wagen.

Met de verhuizing is ook een nieuw telefoonnummer in bedrijf genomen: 0341 355979. Het 06-nummer zal binnenkort niet meer opgenomen worden, maar een voicemail laten horen met het nieuwe nummer.

Het bezoek adres is vanaf nu (voorlopig nog op afspraak):
Handelsweg 13
3881LS Putten.

Hieronder een paar foto´s van de voortgang:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
2009-05-11 Verhuizing, deel 2
De verhuizing is in volle gang. Vorige week zijn de eerste stellingen met rubbers en plaatwerk gearriveerd in Putten.

Vandaag, maandag, wordt gestart met de stellingen met kleine onderdelen. Hierdoor zal het even lastig zijn bestellingen bij elkaar te zoeken.

Om de verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen zullen de komende weken bestellingen minder vaak verstuurd worden, namelijk op dinsdag en donderdag.
2009-04-16 Verhuizing
Melde ik een jaar geleden dat Adams Classic Cars zou gaan verhuizen (toen naar de Hooiweg), nu is het weer zover: het jasje is wederom te klein geworden en om dat te verhelpen is een nieuwe jas gevonden in Putten.

Begin mei zal gestart worden met het verhuizen van de voorraden en inrichting met als doel eind mei geheel operationeel te zijn op de nieuwe plek.

Tijdens de verhuizing zullen de onderdelen verdeeld zijn over meerdere lokaties. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat is bezoek alleen op afspraak mogelijk, ook op zaterdag. Dit geldt ook voor het afhalen van onderdelen.

Bestellingen worden natuurlijk in behandeling genomen en zsm verwerkt.

Hieronder een paar plaatjes van de nieuwe lokatie:

Voorzijde:
Photobucket

Hier komt de klantenbalie:
Photobucket

Ruimte voor het kantoor:
Photobucket

Ruimte voor de onderdelen:
Photobucket

Ingang voor de klanten:
Photobucket
2008-12-09 Pinnen mogelijk
Vanaf vandaag is het mogelijk om bij Adams Classic Cars aan de balie te betalen via PIN.

Photobucket
2008-04-19 TMI Mustang Upholstery
Adams Classic Cars is dealer geworden van TMI Products Inc.

TMI bestaat al sinds 1982 en specialiceert zich in het ontwikkelen en produceren van interieurdelen voor Mustangs en Volkswagens, zoals stoelbekleding, deurpanelen, cabrioletkappen en hemels. Ook produceren zij hoofdsteunen met video-schermen voor alle merken en typen moderne auto´s.

Bekledingsets en deurpanelen worden geleverd in de standaard uitvoeringen, maar je kunt ook zelf een kleuren combinatie kiezen naar eigen smaak.

In de loop van dit jaar zal TMI ook bekledingsets voor de Camaro´s gaan leveren.

Binnenkort zullen de TMI bekledingsets in onze webshop aangeboden worden.

Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen.

Photobucket

Klassieke Mustang:

Photobucket

2006 Mustang:

Photobucket

.
2008-04-17 Mustangs Plus
Sinds kort zijn we dealer van Mustangs Plus. Deze leverancier van onderdelen is bekend van hun restomods (restauratie-modificatie) mustangs.

De Grab-A-Trak bladveren, spiraalveren en schokbrekers worden naar hun specificaties gemaakt. Tevens produceren zij onderdelen als motorkappen, spoilers etc. om de Mustang te modificeren.
Hieronder een voorbeeldje hoe uw Mustang eruit kan komen te zien.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
.
2008-04-16 Dynacorn Body Shells
Adams Classic Cars is al langere tijd dealer is van Dynacorn plaatwerk. Nu zijn we ook dealer van Dynacorn Body Shells. Deze divisie van Dynacorn reproduceert bodies van de 67 en 68 Mustang Fastback, 67 en 69 Camaro en Chevy Truck Cabines. Alle bodies worden in licentie van Ford en GM gemaakt en zijn op veel punten verbeterd ten opzichte van het origineel.

Voor meer informatie over de bodies kunt u contact met ons opnemen. Op de website van Dynacorn ziet u de diverse modellen afgebeeld. (http://www.dynacornclassicbodies.com/)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket.
2008-03-21 New Parts arrival
Wekelijks krijgen wij met luchtvracht onderdelen binnen. Grotere hoeveelheden of grotere onderdelen, zoals motorkappen, voorschermen of benzinetanks laten we met zeevracht overkomen. Deze week is er weer een container binnengevaren met plaatwerk voor klanten en ook om de voorraad aan te vullen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We receive parts by airfreight on a weekly basis. Larger quantities and bigger parts like hoods, fenders or fuel tanks are shipped by sea. This week another ship arrived with a container with car parts for customers and for stock.

Nieuwe zending / New arival
Photobucket

Benzinetanks en niveaumeters / Fuel tanks and Fuel senders
Photobucket
Accubakken / Batterytrays
Photobucket
Voorschermen / Fenders
Photobucket
Vloerdelen en motorkappen / Floor sections and Hoods
Photobucket
Achterlichtpanelen / Tail light panels
Photobucket